background image

Skartveitkomler

Ryfylkes beste komler...

Skartveitkomler har vi laget på Pakkhuset siden vi åpnet sommeren 2011.

Komledagene våre ,- både onsdager og torsdager i juli og 1. uka i  august pleier å være populære ,- derfor oppfordrer vi dere til å komme tidlig , om dere vil være sikker på å kunne spise dere gode og mette på komlene våre.

Vi lager Skartveitkomlene våre på den gamle måten, av raspa poteter med oppskrift med lokale hemmeligheter-og selvsagt har vi god lammekraft i komlegryten vår.Det er det som gir den gode smaken.

Vi serverer Skartveitkomlene våre sammen med salt lammekjøtt og bacon fra Idsøe, kjøttpølse, vossafår,kålrotstappe og baconfett .Noe kaldt godt i glasset , eller ønsker du søt eller sur melk har vi det også.Sukker, sirup, sennep, tyttebærsyltetøy, timian- ønskene og vanene er mange- vi  etterfølger de så langt det lar seg gjøre.

Velkommen til bords !

Kalender