Ryfylkes beste komler...
Skartveitkomler har vi laget på Pakkhuset siden vi åpnet
sommeren 2011.
Komledagene våre ,- både onsdager og torsdager i juli og 1. uka
i august pleier å være populære ,- derfor oppfordrer vi dere
til å komme tidlig , om dere vil være sikker på å kunne spise dere
gode og mette på komlene våre.
Vi lager Skartveitkomlene våre på den gamle måten, av raspa
poteter med oppskrift med lokale hemmeligheter-og selvsagt har vi
god lammekraft i komlegryten vår.Det er det som gir den gode
smaken.
Vi serverer Skartveitkomlene våre sammen med salt lammekjøtt og
bacon fra Idsøe, kjøttpølse, vossafår,kålrotstappe og baconfett
.Noe kaldt godt i glasset , eller ønsker du søt eller sur melk har
vi det også.Sukker, sirup, sennep, tyttebærsyltetøy, timian-
ønskene og vanene er mange- vi etterfølger de så langt det
lar seg gjøre.
Velkommen til bords !