background image

Om oss (historien etc.)

Skartveit Gjestehavn er en del av Skartveit Handel som er medlem av Norgesgruppen og drives som en Joker butikk i dag.

Butikken er en nærbutikk og samlingssted på Halsnøy.Vi tilbyr tilleggsfunksjoner som post i butikk , tipping , apotekutsalg , drivstoff , gass , vann , fiskeutstyr , badeleker , leker , mm.

Joker Skartveit har i dag 4 . generasjons drivere , Anita og Kjetil Ørnes som overtok driften nyttår 2005 / 2006 . Kjetils mor Wenche Ørnes hadde drevet butikken i 36 år og hennes bestefar kjøpte butikken i 2012 , så i år skal vi feire 10 års jubileum !

I mars 1994 ble butikken og bolighuset totalskadet av brann,og familien mistet alt de eide bortsett fra noen få eiendeler.

Den nye butikken stod klar våren 1995 og Wenche og Johannes kunne igjen ønske store og små velkommen til en hyggelig handel.

Skartveit Gjestehavn ble bygget i 2003.

Skartveitdagen ble arrangert for førstegang i 2004 og var en markering av den nye båthavnen.

Butikken ble bygget om og renovert i 2005 , og den våren åpnet også Skartveitbua.

Butikken fikk nye eiere nyttår 2005 / 2006.

Vi har etter den gang oppgradert både butikk og uteområde ved flere anledninger , men det som er mest populært er nok badestranda vår som blir kalt  " Costa Del Skartveit " som ligger like ved butikk og gjestehavn .

Endelig har vi bygget nytt servicebygg med sanitærfasiliteter , treningssenter , velvære , cafe , og konferanserom .

Våren 2012 legger vi ut nye brygger slik at vi får bedre plass både til båtgjester og dagsgjester med mindre båter. Vi håper det blir tatt godt imot både av nye og gamle gjester.

Velkommen til oss !

Anita og Kjetil

 

Kalender